bar

Artiklar för EL, VVS och belysning

Ljus är viktigt speciellt under de mörka vintermånaderna då vi spenderar mycket tid inne i våra hus. En välplanerad belysning kan höja vilket rum som helst.

Bland våra elartiklar hittar du allt från jordfelsbrytare, kopplingsdosor, kabelvindor till glödlampor och säkringar för hem och lantbruk. Var noga med att dina maskiner och apparater är CE- eller S- märkta då de uppfyller de krav som lagen ställer inom säkerhet, hälsa och miljö.

Vi har ett bassortiment vad det gäller VVS för hemmet samt för lantbruket. I sortimentet finner du både dräneringsslangar och avloppsrör i olika längder och utförande för att täcka just ditt behov. Vi har nu även VVS-artiklar för installation. Det finns även en sortering av tillbehör i form av kopplingar, rör, slangklämmor, gängtejp, ventiler och mycket mer.

Tänk på att det vid vissa mer avancerade arbeten krävs att arbetet utförs av en elektriker eller rörmokare!

Din trädgård får ett nytt utseende med belysning. Ljuset skapar effekter som gör att fantasin blir din enda begränsning. Hos oss hittar du ett sortiment av solcells- och trädgårdsbelysning från Star Trading. När julen närmar sig har vi även ute och innebelysning till advent från Konstsmide och Star Trading. 


Elartiklar

Logo

Gelia
osram
philips
plasfix
elko

VVS artiklar

Logo

Gelia

Belysning

Logo

Konstsmide
Star trading

Senaste från Instagram