ÖPPETTIDER
GREVIE
Måndag - Fredag: 09.00-18.00
Lördag:                 09.00-15.00
Söndag:                11.00-15.00

MÄSINGE
Måndag - Fredag: 07.30-17.00

Alla röda dagar stängt
 
Välkomna till Bjäre Kvarn i Grevie & Mäsinge
Bjäre Lantmän är en ekonomisk förening som ägs av ca 300 medlemmar. Huvudkontoret, med butik och kvarn, ligger i Mäsinge och i Grevie ligger den renodlade butiken med brett sortiment för hus, djur och trädgård. Här finns också vårt växtskyddslager.
Att handla nära hemmet eller fritidshuset bidrar aktivt till ett bra liv för oss på landsbygden.
Båda butikerna är anslutna till LSAB.

VISION
"Vara stark aktör på Bjärehalvön med omnejd med inriktning lantbruk och fackhandel"

AFFÄRSIDÉ
"Vi ska skapa god och långsiktig lönsamhet med lantbruksprodukter och konsumentinriktat butikssortiment för djur, hus & hem och trädgård, av god kvalité, service och prisvärdhet"


Tänk på att priserna som visas här på hemsidan är LSAB:s gemensamma riktpriser och att det förekommer lokala avvikelser

Katty Nyttiga Bitar 12 kg, Fisk

Ett smakligt och energirikt helfoder som passar alla katter. Finns i smakerna ansjovis, kyckling och kött.

339:-

Gräsfrö Skånefrö Österlen Villa 1 kg

Snabb etablering. Ger en slitstark gräsmatta. 90% av Skånefrös frö är svenskodlat. Skånefrö har eget renseri och frön håller minst 98% renhet (EU-krav är endast 85%)

79:-

KAMPANJ

Stängselaggregat FOGA Techtronic 5000

Ett aggregat för medellånga stängsel. Aggregatet har två effektlägen hög/låg och har 1 kontrollampa. Lampan blinkar grönt när spänningen är över 2500 volt eller blinkar rött när spänningen är under 2500 volt. Teknisk data: Driftspänning: 230 volt. Laddenergi: 6 joule. Utgående energi: 3,5 joule. Strömförbrukning: 6 watt. Spänning obelastad: 11 000 volt. Spänning vid 500 ohm: 5 600 volt. Stängsellängd: Upp till 35 km.

1999:-

Alkylatbensin Aspen 4, 5L

Aspen 4 är ett effektivt bränsle för olika typer av fyrtaktsmotorer såsom gräsklippare, jordfräsar, snöslungor och båtmotorer. Alkylatbensinen är utvecklad i nära samarbete med yrkesanvändare för att ge minsta möjliga miljöpåverkan och en bättre arbetsmiljö. Aspen alkylatbensin är upp till 99%* renare än vanlig bensin och i stort sett fri från skadliga ämnen som svavel, bensen och aromater. Aspen 4 är snällare, inte bara mot dig och miljön utan även mot dina motorer. Den håller motorn renare och gör den mer lättstartad och den kan vara kvar i tanken över vintern utan att tappa i kvalitet. Aspen 4 har en garanterad livslängd på 3 år.

*Med avseende på mängden farliga kolväten.

155:-

KAMPANJ

Senaste från Instagram